Logo Learn2Windsurf med lenke til forsiden

Privattimer

Privattime

Varighet: 50 minutter

Pris 1800 for en deltager
2 pers 2200 kr / 3-4 pers 2500 kr

 

Dobbelttime

Varighet: 1 time og 40 minutter

Pris: 3200 kr for en deltager
2 per 3900 kr / 3-4 pers 4400 kr

 

 

 

Placeholder image


Privattime er for alle som som ønsker bedre teknikk og vil ha instruktøren "for seg selv".

Varighet
En enkelttime varer i 1 klokketime.
En dobbelttime varer i 2 klokketimer.

 

Kan man være flere? Du kan komme alene eller sammen med en til to andre. Det er viktig at du i påmeldingen fyller ut for om dere blir 1, 2, 3 eller 4 deltagere. Er dere en gjeng på fem eller flere? Da blir det gruppe-opplegg dersom dere vil ha eget kurs. Se link.

 

 


Programmet for privattimen velger du helt selv som deltager. Hvis du stiller "åpent", så vil instruktøren komme med forslag til en fornuftig progresjon, med noe kursing på land og så i sjøen. Opplegget tilpasses 100 prosent til hva deltageren ønsker og hva som er riktig pedagogisk tilnærming ut fra deltagerens ståsted.

Antallet deltagere:
Maksantallet på hver kursgruppe er 7 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir det 2 timers kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.

Skader:
Learn2Windsurf står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.

Ved sykdom:
Hvis du er syk og kan legge ved legeattest som du sender til info@learn2windsurf.no, så vil du få anledning til å ha kurset tilgode og være med igjen når du er blitt frisk. Det er ikke anledning til å melde at man er syk og kreve pengene tilbake.

Vindforhold:
Ved vindstille forhold vil vi for deltagernes utbyttes skyld utsette kurset. Alle får da anledning til å velge fritt blant alle kurskvelder der det er ledig plass resten av sesongen. I disse tilfellene ber vi alle om å rydde plass i kalenderen til et senere kurs, men man kan alternativt ha kurset tilgode til neste år, eventuelt bytte til kurs i en annen av våre idretter.

Utstyr:
Learn2Windsurf stiller med alt utstyr, men ta gjerne med egen drakt da våre drakter har rikelig med størrelser, men ikke syv drakter av hver eneste størrelse.


Bytting av kurs:
Det er mulig å bytte kurs inntil en uke før kursstart. Da sender du en mail til info@learn2windsurf.no med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter:
Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.

Se vår kursstedbeskrivelse. Her finner du både veibeskrivelse og oppmøtested. Link.

Oversikt over privattimer

Oversikt over dobbelt-timer