Logo Learn2Windsurf med lenke til forsiden

Litt øvet - "80-tall refresh"

Kveldskurs

Kun 4-7 pers. i gruppen

Varighet: 1 kveld á 3 timer

Pris 1790,-

       

 

 

       

Løpern-kurs Sognsvann


For hvem

For deg som allerede mestrer det grunnleggende og trenger en oppfriskning eller som har delltatt på ’Basic-kurset’ tidligere.

Lærte du brettseiling på 80-tallet, men føler deg "litt rusten". Da er dette kurset for deg.


Mål

Lære å bli en bedre brettseiler i moderate vindforhold.

Vi stiller med alt nødvendig utstyr. Topp moderne brett og seil.

Dette tar du med selv: Håndklede, skift og et par joggesko som tåler vann (evt neoprensko).

 


Metoden for dette kurset

På dette kurset er det fokus på det helt grunnleggende i vindsurfing. Vi går i fellesskap gjennom det som er det viktigste og vi viser deg hvordan du utfører dette. Under øvingene vil du få en-til-en tilbakemelding.

Program
Trim og preparering av utstyr, samt skifte til våtdrakt
- Teori med fokus på teknikk på de viktigste manøvre
- Noe øving på land Instruksjon og veiledning på vannet
- Øve på sjøen
Instruktøren er i området, seiler innom alle, gir alle tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver underveis

Antallet deltagere:
Maksantallet på hver kursgruppe er 7 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir det 2 timers kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.

Skader:
Learn2Windsurf står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.

Ved sykdom:
Hvis du er syk og kan legge ved legeattest som du sender til info@learn2windsurf.no, så vil du få anledning til å ha kurset tilgode og være med igjen når du er blitt frisk. Det er ikke anledning til å melde at man er syk og kreve pengene tilbake.

Vindforhold:
Ved vindstille forhold vil vi for deltagernes utbyttes skyld utsette kurset. Alle får da anledning til å velge fritt blant alle kurskvelder der det er ledig plass resten av sesongen. I disse tilfellene ber vi alle om å rydde plass i kalenderen til et senere kurs, men man kan alternativt ha kurset tilgode til neste år, eventuelt bytte til kurs i en annen av våre idretter.

Utstyr:
Learn2Windsurf stiller med alt utstyr, men ta gjerne med egen drakt da våre drakter har rikelig med størrelser, men ikke syv drakter av hver eneste størrelse.


Bytting av kurs:
Det er mulig å bytte kurs inntil en uke før kursstart. Da sender du en mail til info@learn2windsurf.no med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter:
Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.


Du finner veibeskrivelse til alle kursstedet, her.

Ta en titt innom denne siden før kursstart, slik at du er trygg på at du vet hvor du skal møte opp. Kom gjerne i god tid før kursstart.

Kveldskurs