Logo Learn2Windsurf med lenke til forsiden

Brettseilerkurs for bedrift

Kveldkurs

Varighet: 1 kveld á 3 timer

Ta kontakt for tilbud.

 

Placeholder image

Bedriften velger selv hvilket nivå gruppen(e) ligger på. Er erfaringsgrunnlaget til deltagerne forskjellig, vil vi tilpasse opplegget slik at alle får utbytte av kurset.

Mål: Lære å mestre / bli bedre på brettseiling i moderate vindforhold

I en artig kollegial setting, vil instruktøren sørge for en felles god opplevelse. Innholdsmessig er kursene like profesjonelle som ordinære Learn2Windsurf-kurs.


Program

- Introduksjon.
- Bære ut brett og skifte til våtdrakter.
- Sikkerhet på brett i sjøen.
- Riktig bruk av utstyr.
- Rigging av brettet.
- Teknikk for å lære å kunne seile brett bedre.
- Du vil prøve selv med hjelp av instruktør.
- Øve, øve med instruktører i farvannet rundt deg.
- Bære inn brettene.

Annet
Sollerudstranden har sandvolleyballbane, det er en hyggelig strand som passer fint for grilling. Vi kan hjelpe til med å skape en god ramme for en sosial kveld, som sommeravslutning etc.

Ved aksept av tilbud er kurset booket.

Kursbytte
Bedrifter som eventuelt får behov for å utsette avtalt kurs har mulighet til dette inntil en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.

I tilfelle vindstille. Dersom det viser seg å være vindstille kurskvelden, vil vi sammen finne en ny kurskveld som passer. Det er sjelden vindstille. Oslofjorden har normalt vindforhold som passer for nybegynner og litt øvede (ikke for proffer).


Du finner veibeskrivelse til alle Sollerudstrand, her. Adressen er Drammensveien 282. Oppmøte ved strandvolleyball-banen.

Ta en titt innom denne siden før kursstart, så dere er sikre på at dere kommer til riktig oppmøtested. Kom gjerne i god tid før kursstart.

Be oss om tilbud

E-post: info@learn2windsurf.no

Tel: 99 23 96 50